Παρασκευή 13 Μαρτίου 2009

Amon Duul II live in Athens


Amon Duul II στο Gagarin





Τι: AMON DUUL II [Munich, Germany]
+ TENDERNESS OF WOLVES [Athens, Greece]
Πότε: ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ 2009 [DOORS OPEN @ 21:00]
Πού: GAGARIN 205 (Λιοσίων 203-205, Στάση Μετρό «Πλ. Αττικής», τηλ.: 210-85...)
ΕΙΣΟΔΟΣ: € 35 (ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ-ΤΑΜΕΙΟ)
www.amonduul.de - wwww.myspace.com/amonduul
Ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της Rock ιστορίας!

Πρωτοπόροι του Krautrock και θρυλική Experimental Κομμούνα στο Μόναχο της αμφισβήτησης της δεκαετίας του '60, αποτέλεσαν την φυσική συνέχεια των Amon Duul. Συνδύασαν μοναδικά το πολιτικό σχόλιο με ιδιαίτερα αυτοσχεδιαστικά free-form οράματα που αγκάλιαζαν την Αμερικανική ψυχεδέλεια και το όνειρο των sixties, υπογράφοντας άλμπουμ- αριστουργήματα!

Οι σπουδαίοι Amon Duul II έρχονται 1η φορά στην Ελλάδα ακριβώς στην επέτειο 40 ετών από την δημιουργία τους! Το show θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία, αφού το συγκρότημα θα παρουσιάσει αντιπροσωπευτικό υλικό τόσο από τη δεκαετία του '60 όσο και νέο απί τις μέρες μας. Η εν λόγω αποκλειστική συναυλία αναμένεται να αποτελέσει ζωντανό κομμάτι της ίδιας της ιστορίας του Rock, αφού επί σκηνής θα βρίσκονται τα αυθεντικά μέλη: Renate Knaup-Kroetenschwanz, Chris Karrer, Lothar Meid, Danny Fichelscher, John Weinzierl.

Νωρίτερα, θα εμφανιστούν οι Tenderness Of Wolves, ένα από τα λίγα εγχώρια συγκροτήματα που κινούνται στο ευρύτερο Post-Rock / Krautrock, παρουσιάζοντας έντονες αναφορές στa instrumental «ταξίδια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: